1

Welkom op de website van de Shri Vishnu School

De Shri Vishnu basisschool was in 1988 is de eerste hindoeïstische school ooit in Nederland. Inmiddels hebben we ruim 500 leerlingen en een prachtig schoolgebouw in Den Haag.


We zijn een bijzondere basisschool. Samen met 4 andere basisscholen in Nederland maken we deel uit van de Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON). Uniek is dat wij uw kind naast de gebruikelijke vakken ook de basisbeginselen van het hindoeïsme bijbrengen. Hiervoor hebben we per leerjaar eigen, leuk lesmateriaal ontwikkeld. We zijn namelijk trots op onze hindoeïstische levenshouding.

De kwaliteit van ons onderwijs staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat uw kind zich vanaf het begin thuis voelt op onze basisschool. Veiligheid, respect, rust en tolerantie staan bij ons dan ook centraal. Hierdoor kan uw kind zich optimaal ontwikkelen.

 

Lees meer over onze school ›


Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar. 

  • Visie
    De speerpunten van de Shri Vishnu basisschool zijn zelfstandig werken, klassenmanagement en handelingsgericht werken. Lees verder ›
  • Kwaliteit
    We werken continu aan de kwaliteit van ons onderwijs, door ook ICT en vernieuwende lesmethodes spelen in te voeren. Lees verder ›
  • Extra vorming
    Bij het extra vak Dharma besteden we veel aandacht aan waarden en normen. Hierbij staat respect en tolerantie ten opzichte van andere culturen centraal. Lees verder ›

Nieuws

Oudernieuwsbrief april
28 apr 2016 - De oudernieuwsbrief van april is verzonden via Mijn Schoolinfo. Mocht u zich nog niet geregistreerd hebben bij Mijnschoolinfo.nl, dan kunt u de nieuwsbrief hier downloaden. 

Wij vragen alle ouders die zich nog niet hebben geregistreerd bij Mijn Schoolinfo om dit zo spoedig mogelijk te doen met behulp van de koppelcode (zie eerder ontvangen brief). Wanneer u deze koppelcode niet meer hebt, stuur dan svp een verzoek om een nieuwe koppelcode naar fbukkems(at)shrivishnu.nl.

 

Hieronder treft u nog een nagezonden stuk aan over de Sewa Pot
Lees meer ›


Preview foto
Sfeerverslag Happy Family Day
28 apr 2016 - ‘Family Day’ op de Shri Vishnu School

Gezellige onderonsjes maar geen zoetigheid

 

Op de Shri Vishnu School is op zondag 24 april de jaarlijkse ‘Family Day’ gehouden, een activiteit met sport en spel, gezonde voeding, informatie en onderwijs.

door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›


Preview foto
Happy Family Day
28 apr 2016 - Op zondag 24 april was de tweede editie van onze 'Happy Family Day', waarin gezelligheid en het uitwisselen van informatie over onderwijs, gezondheid en beweging hand in hand gaan. Er waren workshops en demonstatries van uiteenlopende aard  en uiteraard volop gelegenheid om zelf te sporten of te dansen. Er is een door Regio TV een reportage gemaakt, deze is binnenkort ook via onze website terug te zien. Meer foto's zullen volgen. Wij danken onze bezoekers voor hun massale komst, alle vrijwilligers die hun medewerking hebben verleend en onze sponsors. Zie bijgaand overzicht.
Download:
cp/uploads/nieuws/sponsors-HFD.docx ›