2

Groep 7A

 


Beste ouders,3 november 2017

Op maandag 6 november is er weer een inloopochtend. U kunt dan een spellingsles bijwonen. In deze les leg ik het gebruik van 't kofschip uit.  De 'regel' van 't kofschip is een ezelsbruggetje dat gebruikt wordt bij de vervoeging van werkwoorden, en dan alléén in de verleden tijd en bij voltooide deelwoorden. (Voor de tegenwoordige tijd heb je er niets aan!). Ik zie u graag op maandag!

****************************************************************************

10 oktober 2017

Beste ouders,

Ik probeer niet teveel huiswerk te geven. Vaak is het werk dat afgemaakt moet worden. Maar het is heel fijn als er thuis wel geoefend wordt met met Muiswerk en Nieuwsbegrip. Dat hoeft geen uren te duren elke avond... Het moet leuk en ontspannen blijven. Ik merk dat veel kinderen de taken die opgegeven worden niet oefenen. Dat is minder prettig. Er wordt een taak gegeven voor onderdelen waar het kind op uit valt. Als het kind niet oefent, kan ik niet controleren in welke mate iets wel/niet begrepen is.

Dagelijks 5 tot 10 minuten samen lezen of voorlezen is erg belangrijk. Wij kunnen op school duidelijk verschil merken tussen leerlingen die wel of niet thuis oefenen. Het is fijn als u met u kind leest (voorleest of meekijkt). Zo krijgt u een idee hoe uw kind leest.

 

**********************************************************************************

 1 sept. 2017

 

Beste ouders,

 

Alle klassen hebben de inloop-ochtend op dinsdag 5 september. Dat gaat voor onze groep niet lukken, omdat de kinderen dan gymmen. Dit geldt voor alle volgende inloopochtenden. De inloop is daarom op maandag 4 september. U kunt dan een rekenles bijwonen waarin er wordt geschat en de nieuwe prijs wordt berekend.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Welkom op de klassensite van juf Gisla en meester Jagdish 

 

Beste ouders,

 

Op 21 augustus begint het nieuwe schooljaar. We gaan met frisse moed aan de slag.

 

We gymmen op elke dinsdag en donderdag. Let op....gymkleding en sportschoenen met witte zolen zijn verplicht! Geef uw kind geen waardevolle sieraden mee!

 

Noteer alvast in uw agenda: 31 augustus--> informatieavond

 

 

 

 

BERICHTEN

08 jul 2017 - Welkom op de klassensite van groep 7a
Welkom op de klassensite van groep 7a van juffrouw Gisla en meester Jagdish