1
 

Groep 8A

Welkom op de groepspagina van groep 8A

BERICHTEN

04 mrt 2023 - Happy Holi 2023
Beste ouders, verzorgers,

 

Holi, het nieuwjaarsfeest voor de Hindoestanen. Los van het intense feestgevoel en plezier, staat het eigen gedrag centraal. Hoe heb je het afgelopen jaar geleefd en wat heeft dit voor jezelf, maar ook voor anderen betekend? De vraag die velen zich op deze dag stellen. Het zoeken naar evenwicht en harmonie (ofwel bezinning) juist op deze dag, betekent nieuwe voornemens en veranderingen voor de toekomst. Er is meer licht en warmte!

 

Langs deze weg wens ik u en uw dierbaren een 'Happy Holi 2023 toe!

 


03 sep 2022 - Bhasha Vathika werkboek

20 aug 2022 - WELKOM OP DE KLASSENSITE VAN GROEP 8A
 

 

 

 

 

 

 

Beste ouders/verzorgers en lieve kinderen, 

 

Op deze pagina vindt u gedurende het schooljaar informatie omtrent de geplande activiteiten en extra informatie over de hoogtijdagen. 

 

Ik kijk uit naar een prachtig en succesvol schooljaar 2022-2023. Ik reken op een fijne samenwerking en uw medewerking tijdens oproepen. 

 

U kunt mij bereiken per email: sbaran@shrivishnu.nl. Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 070-3885961 van maandag tot en met vrijdag vanaf 15:15 uur.  

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Shirley Baran

***************************************************************************************

***************************************************************************************

 

 

Lieve jongens en meisjes, 

 

Van harte welkom in groep 8A! Dit schooljaar is het laatste jaar op de basisschool en samen gaan we aan de slag om hier een mooi, leerzaam en succesvol jaar van te maken. Hierbij is jullie inzet en vertrouwen in jezelf van groot belang. Ik hoop hierbij op een mooie samenwerking met jullie allemaal.